25/6/13

Lamentable estat del carril bici a Badalona

A Badalona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal·lat al bell mig del carril bici una caseta que, de moment, no serveix per a res. Bonic exemple d'una administració que, a priori, hauria de promoure la mobilitat sostenible. Ja e sveu el que els importen els ciclistes (potser es pensen que no són ciutadans).
Llavors es queixen de que els ciclistes no circulen pels seus carrils reservats.

Una mica més amunt aquest és l'estat que ofereix el carril. La malesa l'envaiex i el fa gairebé impracticable. I llàstima que l'olor no es pot propagar per Internet, la pudor de pixums us fondria la pantalla.

A Montgat, a més de l'estúpida prohibició del pas als ciclistes que ningú no acompleix per injusta i discriminatòria, és clar, l'ajuntament ha privatitzat bona part del front marítim amb la ubicació d'una mena de piscina per a practicar-hi padel surf i activitats aquàtiques similars (cal?).
Totplegat, anar en bici des de Barcelona al Maresme s'està posant molt difícil, un bon exemple dels esforços que fan les administracions en favor de la mobilitat sostenible: la perjudiquen i dificulten tot el que poden!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada