22/11/13

Diumenge 1 de desembre, ruta al parc natural del Delta del Llobregat i presentació del llibre Cicloturisme tranquil per Catalunya


Pedalant pels voltants de Cardedeu
Cicloturisme tranquil per Catalunya, de Rafael Vallbona (Cossetània edicions) és un recull de 26 rutes cicloturistes pel país que es poden fer amb facilitat i sense necessitat de tenir una bicicleta gaire sofisticada. L'autor ha fet les rutes amb Brompton, per la versatilitat i la facilitat en l'ús combinat del transport públic.
L'edició del llibre te el suport de Probike i CapProblema.
La presentació consistirà en fer un tast del llibre recorrent una de les rutes el diumenge 1 de desembre.Ruta al parc natural del Delta del Llobregat.
Concentració a les 10h davant dels estudis de La Xarxa (abans COM ràdio), als jardins de la Maternitat (Travessera de les Corts a tocar del Camp Nou / metro Les Corts L3).
Recorregut: Maternitat, Badal, Bellvitge, Ciutat sanitària, Ca l’Arana i Cal Tet (espais naturals a visitar), la Brunyola, Carrabiners, Semàfor, mirador d'avions, can Camins, La Ricarda, estació Renfe del Prat de Llobregat (tornada a BCN lliure en tren). L'activitat finalitzarà cap a les 13.30h
Distància: 30 km (es pot escurçar), Temps: 2.30 h, Desnivell: 70 m (fàcil)

(confirmeu sisplau l'assistència a diesbici@gmail.com per saber quants serem)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada