16/1/14

Altaïr tornarà a la primavera, i ara ofereix a la web un reportatge sobre Munic en bicicleta

Després d'haver-se deixat d epublicar fa uns mesos, la revista de viatges Altaïr ja està preparant el seu retorn per la primavera d'enguany. De moment va donant un tast del seu material a la web. Ara ofereix un interessant reportatge sobre Munic en bicicleta.

(foto: Altaïr)
La gent d'Altaïr mai no s'ha rendit a les dificultats, seria com dir que un viatger renuncia al seu projecte per què el tren arriba tard. Si fos així en aquest país ningú mai no hauria anat de viatge. Aquesta propera primavera prepara el retorn. Ho podeu veure al seu web: http://altair.es/web/. De moment la revista ha creat una bona pàgina web què, en la seva darrera actualització, ofereix un interessant reportatge titulat PEDALANT PER MUNIC, i al que podeu accedir des de l'enllaç. Sabieu que la capital bavaresa te 1200 quilòmetres de carril bici, tants com distància la separa de Barcelona? Doncs a que esteu esperant per a descobrir-ho; primer a Altaïr, i després a la pròpia ciutat.
Si voleu accedir a la web d'Altaïr, us podeu registrar aquí: http://www.altair.es/web/promotions
Us mantindrem informats sobre com evoluciona el projecte del nou Altaïr, la revisat que també ho serà dels viatgers en bicicleta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada