28/7/15

Ciiclista mort en topar contra un cable-trampa que tallava un camí públic. Un dia havia de pasar

Unb ciclista ha mort en xocar amb un cable col·locat al mig d'un camí d'us públic i sender GR a Cantàbria. Fa temps que els usuaris de la bicicleta denuncien conductes criminals d'aquesta mema i similars a molts llocs de la Península, sense que mai les autoritats policials hagin fet res per aturar aquesta crueltat. Ara que hi ha un mort, tots correm-hi.

Els camins són plens de trampes per caçar ciclistes
(La Vanguardia) La Guàrdia Civil ha imputat a dues persones per un delicte d'homicidi imprudent, acusades de col·locar en un camí de Valderredible un cable amb el qual es va creuar un ciclista que va caure i va morir i que es tractava del cap d'Obres de l'Ajuntament de Salamanca. Diuen que el cable era per evitar que les vaques fugissin camí enllà.
La Delegació del Govern ha confirmat que l'informe de la Guàrdia Civil, que s'ha remès al Jutjat de Reinosa, recull la imputació de dues persones per aquests fets.
El succés va tenir lloc el passat dissabte a la tarda, en el camí GR99, en concret en una zona al costat del cementiri de Arenillas d'Ebre, a Valderredible.
El GR99 és un camí de Gran Recorregut pel qual és freqüent que la gent passegi a peu o en bicicleta. Un altre ciclista que passava per la zona va ser el que va trobar al mort ja a terra, i encara que es va avisar al 112 i van arribar ambulàncies, no es va poder fer res.
Aquest matí estava pendent de conèixer-se el resultat de l'autòpsia que s'havia de practicar al cos de la víctima del succés.
El mort residia a Salamanca i treballava com a cap d'obres de l'Ajuntament d'aquesta ciutat. El Consistori de Valderredible ha enviat a l'Ajuntament salmantí 1 condol per la mort d'aquesta persona, segons ha indicat a Efe l'alcalde, Fernando Fernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada