26/4/16

Les 10 bicis més maques del 2015

Una bicicleta caçarècords, una plegable amb quadre de titani, una bicicleta cargo, o una italiana que imita una 'cafe racer' dels seicxanta, són algunes de les deu bicicletes més belles del món, segons la pàgina Autos, de la BBC britànica.


Un planeta a pedals? La idea pot ser que no sigui tan desgavellada com sembla. A tot el món, els governs i els amants del ciclisme estan buscant maneres de fer que els entorns urbans -que des de fa més d'un segle han estat dissenyats per als cotxes- siguin més amigables per als pedal.
A saber: el 27 de setembre París va apagar els seus motors durant la major part del dia, La ciutat francesa vol d'implementar un pla de 150 milions d'euros perquè sigui la "capital mundial del ciclisme" el 2020. I amb aquest augment de la popularitat ve un augment en l'elecció: cada any, els ciclistes veuen l'arribada de desenes de nous models. Amb això, la BBC va triar els seus 10 models favorits, incloent una bicicleta que és més ràpida que alguns cotxes, una de titani que es plega a la mida d'una de les seves rodes o una reclinada de transport de càrrega que està suplantant camions de repartiment amb motor dièsel a les ciutats europees.

Hèlix és el producte d'un fabricant de bicicletes startup amb seu a Toronto. És, sense cap dubte, un model molt atractiu. Quan vostè és testimoni d'aquest truc transformador del vehicle de dues rodes és quan la seva veritable bellesa es fa evident. Amb un parell de moviments ràpids -estendre aquesta peça, que el pany, giri aquest comandament- la bici va de transportador a transportada.
El reclam més audaç de la companyia per l'Hèlix - que es plega a la mida d'una de les seves rodes- són les mesures: simplement per 23in 25in per 9 polzades. I s'inclina la balança en unes lleugeres 21 lliures, gràcies a una mà quadre nu nu en la seva totalitat de titani. Helix està a punt de llançar una campanya per a finançar la producció de la bici, per iniciar les vendes d'aquest estiu.


La Società Piemontese Automobili, un nom venerat en la producció i disseny dels cotxes que es remunta a 1906 - s'inspira en les curses de motos Cafe Racer d'antany. Però no es deixi enganyar: aquesta bici híbrida elèctrica està plena de tecnologia del segle 21, que inclou un bastidor compost de carboni brillant que manté el pes en 52 lliures. La bateria resideix en el tub descendent; el tanc de combustible d'imitació és en realitat un compartiment d'emmagatzematge amb una pantalla LED que informa sobre el nivell de velocitat i la bateria. En virtut de l'energia elèctrica, la Bicicletto arribarà a una velocitat màxima de 45 km / h. L'empresa afirma que la bateria donarà per 30 milles en mode elèctric només, o fins a 75 milles amb l'ajuda de la pedalada.
Endollada ​​en una presa domèstica estàndard, la bateria es recarrega en cinc hores. Igual que algunes altres belleses amb rodes d'Itàlia, la summament elegant Bicicletto no serà barata. Quan es comercialitzi (meitats d'aquest any) el preu serà el mateix que un Fiat Panda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada