9/3/12

Shakira, Piqué i les bicicletes

Fa unes setmanes la premsa va riure la gràcia a Gerard Piqué, a qui un autobús li va rebregar el cotxe que havia deixat de qualsevol manera en un carril bus i amb la porta oberta. Els mateixos mitjans  explicaven ahir amb vehemència i sana curiositat el vídeo que la seva xicota ha penjat al YouTube; se la veu aturant el cotxe en mig d’un atapeït carrer de Barcelona, obrint les portes, posant la música a tot volum i sortint a ballar al mig de la calçada amb tot el trànsit aturat, és clar.
Aquesta mateixa premsa critica sovint, amb especial èmfasi i agror, els excessos d’alguns ciclistes urbans que circulen a tota metxa per les voreres o els de l’ajuntament de la ciutat, que dissenya carrils per a bicicletes on, segons que consideren els mitjans, hi hauria d’haver llocs de pas exclusius per a vehicles a motor.
Que tal si, des de les organitzacions de ciclistes, es demana a la parella Piqué-Shakira que es converteixin en ambaixadors mundials de la bici fent una acció pública en favor de l’ús lliure i preferent de les bicicletes a les ciutats? Podrien protagonitzar un vídeo en el que fessin tota mena de cabrioles provocadores en bici per les voreres de la Diagonal (a tocar de Francesc Macià). Un cop penjat al YouTube la premsa local en parlaria abastament i simpàtica, i així la imatge pública dels perillosos ciclistes milloraria notablement. No ho trobeu?
Si ho fessin Piqué i Shakira la premsa els riuria les gràcies(foto dirtridersmerida.blogspot.com)

1 comentari:

  1. ..costat mar, a tocar de Can Jorba.. no estaria malament..

    Fa uns mesos, aquí mateix a on proposes que la parella Piqué-Shakira comencin la seva campanya vaig presenciar com un parells de municipals li clavaven una multa a un pobre nano de 19 anys per escoltar música mentre circulava pel carril bici. Ells van aturar els seus scooters estil Hombres de Harrelson per empaperar al nano. Jo els vaig interpel·lar en el sentit que em semblava exagerat, tot plegat... "200 €, creo.. Circule!" així va acabar tot. Vaig adreçar al xaval al BACC. No sé com li haurà anat. El Conde és poderós..

    Paradoxes de la vida, pel devant de tots va passar, xino-xano, el Molins advocat de'n Millet. S'ho va mirar de lluny. Evidentment no es va aturar.

    Salut i pedals!

    ResponElimina