5/12/13

Menjar croissants, penat a la llei de seguretat

Des que va entrar en vigor el carnet per punts no només els conductors de vehicles motoritzats han perdut punts per cometre infraccions. S'ha parlat més d'una vegada de multes per anar en bicicleta i parlar pel mòbil alhora. L'última multa extravagant és per menjar mentre es va amb bici, cosa que els ciclistes fan habitualment a la tele i que qualsevol cicloturista fa quan surt d'excursió.
Un veí de Sabadell, Ivan González, ha estat multat amb 100 euros per menjar un croissant mentre anava a treballar en bicicleta, segons informa el Diari de Sabadell. Els fets van tenir lloc el passat 31 d'agost a les 9 i 10 del matí a la Rambla, al centre de la ciutat.
Quan Ivan González anava a la feina un policia municipal el va parar i li va posar la multa per "conducció temerària", segons diu la denúncia. González es mostrava indignat i va anunciar que recorrerà la sanció. A més, explica que els propis companys del policia es mostraven perplexos per la multa.
La policia local de Sabadell ha donat una bona idea al ministre de l'interior; que posi a la presó tothom qui mengi croissants mentre pedala. Si els francesos s'emprenyen poden prohibir la truita de patates, i així fins l'infinit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada