6/5/14

El blog de referència Bici-vici fa deu anys

Fa una dècada es parlava poc de la bicicleta des del punt de vista de l'usuari i com a element de mobilitat i turisme. En Marc Folch ho va començar a fer al blog Bici-vici. Amb els anys i una feina constant o coherent, aquesta pàgina s'ha convertit en referent per als que fan servir la bicicleta més enllà de l'esport. Enhorabona Marc.


Per commemorar aquesta efemèride en Marc es proposa organitzar diversos esdeveniments i activitats al llarg de l'any. El primer serà diumenge vinent, dia 11, i consistirà en una ruta cicloturista que creuarà tot el delta del Llobregat des de Castelldefels fins l'Hospitalet, la seva ciutat. Per als que volgueu conèixer aquest espai natural, la invitació que ens fa el Marc és impossible de refusar, doncs és un territori que ell el coneix molt be.
La sortida serà a les 10 del matí de l'estació de Renfe de Castelldefels, i el recorregut serà d'uns 36 quilòmetres, amb possibilitat d'escurçar o allargar-lo, a gust del ciclista. La inscripció és gratuïta, la dificultat física i tècncia és nul·la. Això si, cadascú es fa responsable de la seva bici i de portar beure i/o menjar. Si us animeu, només cal que m'envieu un e-mail a biciviciat@gmail.com confirmant l'assistència.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Rafael! Es fas posar vermell, sort que la virtualitat ho amaga!

    ResponElimina