3/9/14

El Fòrum de Barcelona acollirà un Brompton weekend i el campionat d'Espanya

Organitzat per Bike Tech,  al Fòrum de Barcelona acollirà el proper 14 de setembre el Campionat d’Espanya de Brompton.  Aquesta cursa estarà inclosa en la primera edició del The Brompton Weekend, un cap de setmana ple d'activitats per als usuaris de les Brompton .
Bromptonejant pel Fòrum
El Brompton Weekend començarà el divendres 12 amb una Brompton Barcelona Tour, una ruta urbana pensada exclusivament per a les Brompton que finaliizará amb una festa. Allà el director general de Brompton, Will Butler-Adams, ens explicarà la increïble història de la Brompton. La ruta pretén mostrar una faceta poc coneguda de Barcelona.
El dissabte 13 de setembre, igual que ja s'ha fet a Lodres  a d'altres ciutats europees, es farà la primera Brompton Urban Challenge, un gimcana exclusiva per a usuaris Brompton que es desenvoluparà amb una aplicació per mòbil (iPhone i Android), i en la què els participants visitant les diverses  botigues Brompton de la ciutat a la vegada que hauran de respondre diverses preguntes.

El Campionat d’Espanya de Brompton 
El diumenge 14 de setembre se celebrarà el Campionat d’Espanya de Brompton 2014. No es tracta d'una sortida en Brompton, és un carrera registrada al calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. el director general de Brompton, Will Butler-Adams, descriu la cursa com "una carrera altament competitiva, boja i molt divertida, un esdeveniment de classe mundial que no hauria perdre ningú". Com a les edicions anteriors, els participants completaran un circuit donant 7 voltes amb un total d'uns 14 quilòmetres al voltant al Museu Blau. Els 500 participants, maxima capacitat del circuit, mostraran les seves habilitats desplegant la Brompton en una sortida estil Le Mans.
Com és habitual a les curses de Brompton, la indumentària del participant ha de seguir unes pautes establertes: vestit amb camisa i corbata, i pantalons lliures. Qualsevol indumentària esportiva està específicament prohibida, i serà motiu d'eliminació . Seran lliurats premis als guanyadors en categoria masculina, femenina, júnior (menys de 17 anys), veterans (majors de 60), equips, i un premi especial al participant més elegant.
A la zona del Fòrum hi haurà un village amb una representació de botigues Brompton d'Espanya. A més, l'organització ha convidat a alguns fabricants de peces especials per a tunejar les Brompton.
A migdia hi haurà un pícnic amb música en directe per a tots els participants. La cafeteria Nabucco Tiramisú (Plaça de la Vila de Gràcia) prepararà les bosses de pícnic i el cafè. Després othom podrà gaudir d'un mojito "Brompton Special " del cocktail bar El Ciclista (carrer Mozart).

Tornen les curses de Brompton al Fòrum de Barcelona
Durant els tres dies tots els usuaris podran mostrar les seves habilitats plegant la bicicleta en una Competició de plegat . Hi haurà un sistema per a cronometrar el plegat de cada participant, i el diumenge 14 es celebarà la final entre els 10 millors temps. Alhora hi haurà una competició Brompton Sprint amb dos participants corrent simultàniament damunt sengles Bromptons muntades sobre corrons .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada