31/7/15

El cicloturisme, una oferta turística potent

El cicloturisme és un sector que creix. La demanda de viatges actius que tinguin el component afegit de descoberta del territori i pràctica esportiva i saludable són un segment cada dia més demanat per turistes amb un nivell adquisitiu mitjà alt i de procedència europea i americana, sobretot.
El cicloturisme ofereix noves possibilitats al sector turístic del Maresme


Si fins ara només Mallorca i el Baix Empordà ofereixen infraestructures i equipaments projectats per a aquesta mena de turisme, el Maresme, i en especial Calella, estan treballant per tal de consolidar aquesta mena d’oferta. És en aquest projecte on s’inscriu el llibre Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme (Cossetània edicions), que es va presentar el passat diumenge 12 de juliol a la capital turística de la comarca.
A més, touroperadors alemanys especialitzats en cicloturismes han anat a Calella per conèixer el territori a través de les diferents rutes per carretera recomanades per a la pràctica del ciclisme. També han anat a altres destinacions certificades en aquesta modalitat de turisme: Lloret de Mar, Santa Susanna Calella i Cambrils. Els agents s’han mostrat molt interessats en treballar al Maresme, ja que, de moment, tenen programa de cicloturisme només a Mallorca, però els seus clients volen anar a altres llocs per fer cicloturisme i per això han visitat la costa de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada