19/10/12

Rutes i ciutats ciclistes als Estats Units

La revista nord americana Bicycling tempta els afeccionats al ciclisme amb dues pàgines per a desar-vos-les al marcador del vostre navegador. A la primera ofereix les 50 millors rutes de ciclisme de carretera del país, una per estat. A la segona es fa un detalladíssim informe de les 50 millors ciutats dels EE. UU. per a ser pedalades. Qui es pensi que, al reialme de la civilització de l'automòbil les bicicletes no hi tenen lloc està molt equivocat.
(Foto Bicycling)
Rutes ciclistes pels 50 estats dels USA
D’Alabama a Wyoming, la revista Bicycling ofereix un completíssim treball en el què mostra als usuaris les millors rutes de ciclisme de carretera de tots els Estats Units. Descensos vertiginosos i escalades duríssimes, planes de rodar inacabable i feixuc i pedalades ràpides a tocar de la mar; als EE. UU. hi ha de tot i força per anar en bici. Si us hi voleu animar, només heu de visitar la pàgina de Bicycling.com.

http://www.bicycling.com/ride-maps/featured-rides/best-bike-ride-every-state?page=0,0
Carretera de muntanya a Colorado (foto bicycling)
També les ciutats més amigues de la bici
Per si no sou amants del cicloturisme esportiu però si que us agradaria practicar el ciclisme urbà per a poder descobrir les grans urbans dels Estats Units, Bicycling també ofereix una completíssima pàgina on descriu les millors 50 ciutats de la Unió per a ser pedalades, les seves rutes i carrils, els avantatges i les dificultats de pedalar-hi.
Friseu per saber quina ciutat és la més bike friendly de tots els EE. UU.? Portland, a Orlando. Al número 50 hi ha Tulsa, a Oklahoma, ciutat natal del gran J.J,. Cale.
Washington, D.C., Louisville, Kentucky, New York City són les ciutats que han millorat més. Minneapolis i San Jose van en segon lloc. Dallas, Memphis i Miami són les pitjors ciutats per anar en bici. No se que en pensarà l’Horatio (CSI Miami).
Si us voleu animar a conèixer les ciutats americanes amb bici, només heu de visitar aquesta pàgina de Bicycling.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada