27/9/17

Ciao Luciano

Luciano Berruti a la carretera blanca del castell de Brolio, prop de Gaiole in Chianti
L'eroica que es disputa aquest diumenge retrà un homenatge especial a Luciano Berruti, el més clàssic dels ciclistes clàssics que han pedalat per les carreteres d'Europa. Luciano va morir sobtadament fa unes setmanes, just quan s'estava preparant una pel·lícula sobre la seva vida.
A la localiat de Gaiole in Chianti es faran diversos actes de record. Dissabte 30 de setembre Giancarlo Brocci presentarà un llibre sobre Luciano i altres iniciatives en el seu honor. El llibre es vendrà amb la "banda vermella de Luciano Berruti" pel preu simbòlic de 5 €. El producte contribuirà al finançament d'un futur monument de ferro forjat que l'escultor Fabio Zacchei farà a Gaiole in Chianti.
Aquesta localitat també prepara un gran mural a la memòria de Luciano, on tothom serà convidat a escriure un pensament o fer-li una dedicatòria.
Finalment, l'organització de l'Eroica dedicarà a Luciano Berruti la carretera blanca del Castell de Brolio, on es va fer la foto que ilustra la promoció d'enguany de L'Eroica. L'organització està treballant per assegurar que en els pròxims anys l'empresa concesionaria de les autopistes de la zona treballi per la protecció i manteniment de les carreteres blanques de la Toscana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada