30/9/17

David Millar, amb Brompton per Girona

David Millar, ex-ciclista escocès que resideix de fa anys a Girona, i guanyador de l'etapa del Tour de França, presenta en aquest vídeo el seu model personalitzat de bicicleta Brompton, la CHPT3, que la marca britànica ha comercialitzat en una petita sèrie de 500 bicis.


Millar es va reunir amb el director general de Brompton, Will Butler-Adams fa 2 anys. David rarament usava una bicicleta per desplaçar-se des de casa seva a Girona. Després de la conversa amb Will sobre Brompton, David va acceptar provar un Brompton. el primer dia ja es va convèncer. Millar va passar a utilitzar una Brompton preparada especialment amb un toc esportiu i pensada per participar a la final del Campionat del Món de Brompton el 2015. Aquest projecte va significar l'inici de la col·laboració amb Brompton de l'ex-professional. Aquest model exclusiu CHPT3 es complementa amb la seva nova gamma de roba.
Un cop retirat del ciclisme, Millar va publicar el llibre Racing Through the Dark, (traduït al castellà com a Pedaleando en la oscuridad), i va ser un èxit a molts països europeus. En ell, Millar, que a més fa de comentarista televisiu, explica en primera persona la seva experiència com a corredor professional en uns anys, just al tombant de segle, on el ciclisme estava molt marcat per les pràctiques de dopatge. Ell mateix va ser sancionat durant dos anys.
David Millar viu bona part de l'any a Girona, i és en aquesta ciutat on s'ha rodat el vídeo promocional del seu model de Brompton. Escenaris de luxe per la bici britància.
David Millar al mundial de Brompton


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada