26/3/13

Le Coq Sportif inaugura una botiga a Barcelona amb celebrities, bicicletes i catifa vermella

Per Teresa Vallbona
Titular des de l’any passat del maillot groc del Tour i del roig de la Vuelta, Le Coq Sportif ha tornat al primer pla de les marques de roba outdoor. Ara ha inaugurat botiga a Barcelona. L’habitual ambient de famosos s’ha barrejat aquí amb ciclistes i bicicletes. Còctel brutal, fester i a pedals. 
(foto: Bito Cels)
Tot i que ja feia uns tres mesos que la botiga de Le Coq Sportif, situada al centre de Barcelona, havia obert, no va ser fins el passar dijous que es va fer la inauguració. I no va ser una simple festeta per donar el tret de sortida de la que és la primera botiga en tot l’estat de la marca d’sportlifestyle francesa, que a més enguany celebra el seu 130 aniversari, sinó que va ser una gala de volada.
La inauguració va ser una festa cool i exclusiva, que feia que els vianants que passaven pel davant de la botiga situada al carrer Boters donessin una ullada a l’interior, no només per veure l’espectacularitat del local de més de 600 metres quadrats dividits en dos pisos, sinó per l’atracció de la catifa vermella a l’entrada i la presència de càmeres, que sempre crida l’atenció.
(foto: Bito Cels)
Era curiós veure com esportistes de la talla de l’ex futbolista Julio Salinas o del nadador francès i campió olímpic Yannich Angel compartien photocall amb actors com Macarena Gómez o Javi Calvo, popularment conegut com el Fer de Física o Química. Una de les estrelles de la nit va ser l’ex ciclista Pedro Delgado, que va explicar que la marca està íntimament lligada a la seva vida ja que el Tour que va guanyar “era del gallito”. Delgado, guanyador de dos Vueltas, d’un Tour, i ambaixador de la marca, va confessar estar content de que Le Coq Sportif torni a apostar pel ciclisme, ja que des de l’any passat és la marca oficial de l’equipament del Tour de França i de la Vuelta.
L’organització va ser immillorable i el tracte tan cuidat que un se sentia una mica com una estrella (tot i que les estrelles reals estaven en una sala VIP improvisada a un racó de la botiga). Barra lliure, àpat en format pica-pica amb cambrers que anaven amunt i avall oferint delícies d’aquestes que es mengen amb una queixalada, pots de gominoles à volonté i dj tota la tarda a un volum digne de festa. A l’hora de sopar la festa es va transportar al bar Ocaña de la Plaça Reial. I dic transportar perquè literalment va ser així. Una bateria de bicicletes urbanes estaven arrenglerades al carrer apunt perquè els convidats n’agafessin una per anar a l’altre local. Un detallàs. I la música i el beure van continuar també à volonté al subterrani del preciós Ocaña decorat amb molt de gust –i amb una bona inversió, segons aparenta-.
(foto: Bito Cels)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada