17/5/13

La DGT mobilitza associacions d’automobilistes en suport a l’obligatorietat del casc als ciclistes

La maniobra de la DGT és una trampa enganyosa. Sabent que tenen majoritàriament l’opinió pública, els ajuntaments (també del PP), els usuaris de la bici i l’oposició parlamentària en contra, han buscat el suport d’asseguradores, entitats d’automobilistes i associacions de víctimes d’accidents de trànsit demanant-los que es posicionin públicament a favor de la imposició obligatòria del casc per anar en bici pels nuclis urbans.

Ciclistes al carrer del Clot
Que en saben totes aquestes entitats que formen el lobby en favor de l’automòbil, doncs la majoria estan finançades per les empreses automobilístiques? Res. Quins interessos tenen? Els de qui les financen. I a la indústria de l’automòbil mai tant com ara (que està acabada i necessita els diners dels contribuents per seguir fabricant) li interessa estar a bones amb el poder polític. Per això diuen, coma gran argument, que van morir l’any passat 49 ciclistes a tot l’estat, però no diuen que van morir a la carretera, on el casc ja és obligatori, i per culpa dels automòbils majoritàriament, fet pel qual el casc no els va salvar la vida.
En resum una mentida més del ministre Jorge Fernández Díaz, el mateix que compara l’avortament amb el terrorisme o que dona instruccions al patètic CNI perquè expulsi a qualsevol estranger sospitós de ser afí a la causa independentista. Fins i tot el seu germà Alberto, i tot el grup municipal del PP, van votar contra l’obligatorietat del casc al ple de l’ajuntament de Barcelona.
En aquest article de El País veureu qui firma i quines raons addueixen. Se’ls veu el llautó a tota aquesta colla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada