3/5/13

Ral•lis en Brompton a Barcelona i Londres

Tornen les proves ciclistes d’habilitat i enginy on córrer no és l’element essencial. Així eren moltes de les primeres activitats que organitzaven els primers clubs de cicloturisme a finals del segle XIX. Ara el ciclisme urbà, la participació solidària i la implicació de marques, han revifat l’interès per aquesta mena de proves. Barcelona i Londres n’acullen dues ben aviat. 

El dissabte 4 de Maig es farà a Barcelona el I Ral·li Bromptons Solidàries. L’activitat està organitzada per Bertdisseny i la ONG Adopta en col·laboració amb PROBIKE i altres botigues de bicicletes de Barcelona.
L'objectiu del ral·li és recaptar fons a favor del nens majors de 7 anys que viuen en orfenats a diferents països del tercer món. No es tracta d’una competició, sinó d’un acte festiu, lúdic i urbà que començarà a les 10:00h a l'antiga fàbrica Mòritz i acabarà aproximadament a les 12:00h. al Parc de la Ciutadella amb un aperitiu per a tots els participants i amb sorteig d'una bicicleta Brompton i un viatge a Londres. Un dels objectius del ral·li és aconseguir la màxima concentració de bicicletes Brompton que s'hagi fet mai a Barcelona. La participació, però, no és exclusiva per a usuaris en Brompton, està oberta també a tots els ciclistes solidaris que es vulguin sumar a la iniciativa.
El cost de la inscripció és de 20€ i es poden tramitar a PROBIKE o a la web de l'associació adopta.www.adoptabcn.org. Trobareu les bases de participació per a usuaris Brompton i per usuaris no-brompton a www.adoptabcn.org
(foto Brompton)
Brompton Urban Challenge a Londres
El dia 19 de maig es farà a Londres el primer desafiament urbà Brompton. Aquest format ofereix als participants prova diferent al ciclisme tradicional. En lloc de velocitat, l’habilitat d’orientació i l’enginy definiran els guanyadors. A la jungla urbana de la capital del Regne Unit, els equips Brompton aniran per la ciutat completant alguns desafiaments tot seguint algunes pistes i fotografiant les bicicletes en diferents llocs i situacions. Les persones que no hi participin podran seguir el desenvolupament de la Challenge a través de les xarxes socials perquè les fotos dels participants es carregaran en temps real. El hashtag és # BUCLDN.
Sortint de Look Mum No Hands, a Old Street, els equips hauran de passar pels llocs de control establerts, que s’anunciaran el mateix dia. En aquest punt hi haurà persones de l’equip Brompton que seran allà per assignar nous reptes als equips, ajudar a enviar les fotografies i fins i tot oferir algunes pistes i consells sobre la ruta. Un cop completat el recorregut i els desafiaments els Bromptomaires hauran de tornar a Look Mum No Hands, a Old Street per a la posterior recepció i el refrigeri. Aquest espai es convertirà en una galeria on es mostraran les millors fotos fetes durant el dia i les fotos favorites, emmarcades, se sortejaran per recaptar diners per a l’organització Re-Cycle.
Hi ha 125 places disponibles. El preu de la inscripció és de 10 € per participant i l’import es donarà íntegrament a Re-Cycle. Per més detalls podeu consultat el web de Brompton o escriure a marketing@brompton.co.uk
A partir de les fotos esperem poder veure Londres més enllà del viatge diari a la feina, o els llocs més emblemàtics i descobrir algunes joies ocultes de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada