26/6/13

Literatura i bicicleta a la llibreria Etcètera

La llibreria Etcètera del Poble Nou ha obert una nova pàgina al seu Facebook dedicada a mostrar imatges de personatges del món de la literatura què tanbé han estat o són ciclistes.

Amb el títol de "Algunes de les curioses imatges de grans personatges de la literatura en bicicleta", l'Àlex Leris, un dels propietaris d'aquesta històrica i molt activa llibreria de barri, vol demostrar com la creació i el coneixement van lligats a la pràctica d'una activitat considerada històricament sana, moderna i socialment prestigiosa com l'anar en bicicleta.
La poetesa nordamericana Sylvia Plath, Arthur Connad Doyle i la seva esposa, H.G. Wells i muller, Ernest Hemingway, Henry Miller, Mark Twain, Ray Bradbury, Thomas Hardy, Lleó Tolstoi o Virginia Wolf són alguns dels primers escriptors ciclistes que es poden veure fotografiats pedalejant a la pàgina de literatura i ciclisme de la llibreria Etcètera.
A més d'ampliar la pàgina, la llibreria te previst organitzar aquesta tardor una ruta ciclista i literària pel Poble Nou, la Barceloneta, la Ciutadella i la Rivera en col·laboració amb Dies de Bici.
Podeu anar al Facebook de la llibreria Etcètera clickant aquí.

Henry Miller en una de les imatges de la nova pàgina de facebook d'Etcètera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada