15/1/13

Cyclo, la cultura de la bicicleta a la Moritz

Art, disseny, xerrades i films sobre la bicicleta; aquest és el corpus de Cylo, la primera trobada sobre la cultura de la bicicleta urbana a Barcelona: demà a partir de les 7 a la Moritz de la Ronda de Sant Antoni, a BCN, és clar. Les fixies prenen protagonisme.

La primera edició de Cyclo inclourà una xerrada amb Carlos de Andrés, periodista, director de Teledeporte i veu de les transmissions de ciclisme del Tour de França (21.30h) i la presentació de Bike to life, un projecte de disseny gràfic de l’estudi Toormix de creació d’un abecedari tipogràfic creat a partir d’elements i peces de la bicicleta (22.15h).
Una de les activitats més atractives d’aquest primer Cyclo serà la projecció de Cycle me home, un film documental ideat per l’estudiant de cinema Levi, un hongarès que, després d’estudiar a Madrid, va tornar a Budapest i empènyer el projecte (vegeu el trailer a l'enllaç). Amb una fixie Levi va començar a treballar en la pel·lícula amb companys de la  seva ciutat. Amb ells va rodar al campionat europeu de missatgers celebrat a Madrid i ca acabar a Budapest. Cycle me home és una intensa road movie europea sobre el desafiament social i cultural que representa la difusió massiva de l’ús de la bicicleta. La banda sonora és del conegut productor italià Dusty Kid.
Cyclo és un projecte impulsat per Enciclika i amb el suport de Barceloneta Bikes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada