31/1/13

Del 18 al 24 de febrer, setmana Brompton

La botiga/club Probike de Barcelona celebra la “Setmana Brompton” del 18 al 24 de febrer. Serà una setmana plena d’activitats pensades per retre homenatge a aquesta bicicleta que tantes satisfaccions dona als qui han tingut l’oportunitat de provar-la En una mateixa setmana hi haurà un curs de mecànica gratuït per conèixer tots els secrets d’aquesta màquina i aprendre a sol·lucionar les avaries més freqüents; el clàssic Brompton night pels carrers de Barcelona que fan un cop al mes un dimecres a la nit; una presentació d’accessoris per a la bici i la reunió del Brompton Tour (viatge que organitza Probike a Sevilla) El dissabte, a més, hi haurà una sortida matinal amb xocolatada perquè tots els bromptonaires vinguin amb la seva família.
Sortida Brompton Night Febrer
Sortida nocturna amb bicis Brompton. Les Brompton Night són la manera més original de recórrer Barcelona, conèixer nous indrets i gaudir de les bicis urbanes més carismàtiques. No t'ho perdis!
Sortida nocturna amb bicis Brompton. Itinerari per determinar.
Dia: Dimecres, 20 de febrer de 2013
Horari: de 20:30 h a 23:00 h
Lloc: a PROBIKE (Viladomat, 310)
Preu: 5€ (assegurança + consumició) 10€ (assegurança + consumició + lloguer Brompton)

Places limitades. Cal apuntar-se a caixa.
Curs Mecànica de Brompton
A Probike organitzen diversos cursets de mecànica. El curs de mecànica Brompton és per a què els usuaris de brompton aprengui tot el que calgui sobre la mecànica de la bici per ser autosuficient.
Dia: 19 de febrer de 2013
Hora: 19:30h
Lloc: Probike (Viladomat 310)
Cal apuntar-se a botiga
Activitat gratuïta
Presentació d'accesoris Brompton
Dins el marc de la "Setmana Brompton" es farà una presentació dels diferents accessoris i complements existents al mercat per a la bicicleta plegable Brompton. En acabar es presentarà el viatge "Brompton Tour a Sevilla" programat pel proper mes de Maig.
Dia: 21 de febrer de 2013
Hora: 19:30h
Lloc: Probike (Viladomat 310)
Activitat gratuïta
Cal inscriur-se a botiga
Matinal Brompton amb família
Una sortida urbana amb xocolatada inclosa. Els organitzadors volen veure families senceres!! En acabar hi haurà xocolata per a tothom.
Dia: 23 de febrer de 2013
Hora: 9.00h
Lloc: Probike (Viladomat 310)
Cal apuntar-se a botiga
Activitat gratuïta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada