23/5/12

El veterà bloc Bici-Vici es reinventa

Després de set anys en funcionament, i amb una freqüència de publicació d’entrades molt alta, el veterà bloc Bici-Vici ha decidit reorientar els seus interessos i obrir-se a d’altres temes.
Capçalera del bloc 'Bici-Vic
En una entrada publicada divendres titulada 'Canvi d'orientació del bloc', el seu impulsor manifesta que: “tinc ganes d'introduir nous temes més enllà de la bici, segurament ressenyes d'excursions a peu que he fet i potser altres temes: fotografia, indrets, receptes de cuina, reflexions...” Malgrat aquest canvi, però, el seu autor no pensa pas abandonar el ciclisme, que seguirà essent el tema principal del bloc. Que els seguidors de les rutes de Bici-Vici no pateixin, potser no n'hi haura tantes per falta de temps, però les que s'hi pengin tindran la mateixa qualitat i interès de sempre.
Per encetar la seva nova època, ahir ja publicava una entrada, ‘Volta a peu a la Desfeta’, una excursió circular a peu pel Parc Natural del Garraf amb opció acostar-se al castell d'Eramprunyà i pujar la cim de les Agulles.
Bici-Vici és un dels més complerts blocs ciclistes de la blogosfera catalana. La quantitat i qualitat de les rutes que hi allotja, la promoció de l’ús de la bicicleta i el criteri acurat de selecció d’entrades sobre novetats, mobilitat i vídeos l’han convertit en un dels de màxima referència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada