28/6/12

Les polseres tenen un detall

Ignorem si ha estat una idea de collita pròpia o a indicacions de la guàrdia urbana de Cabrils (Maresme), però és d’agrair que s’avisi de l’increment transitori de trànsit rodat per un indret d’elevat ús ciclista. 
Avís a la carretera forestal del coll de Gironella (Maresme)
La carretera forestal que puja fins el coll de Gironella, a la serralada litoral, on hi ha el complex soci- sanitari de Midat-Mútua te l’asfalt molt malmès és estreta i molt freqüentada per ciclistes tot l’any. Al llarg de tres mesos i mig el centre, ara tancat, torna a ser l’escenari on es roda la sèrie de TV 3 Polseres vermelles. Això suposa un augment molt elevat de trànsit de vehicles de tota mena que treballen en el rodatge. És per això que, fa uns dies, han aparegut al llarg de la ruta aquests avisos que veieu a la foto.
De qui sigui que ha estat la idea, que més dona, és una iniciativa que tots els ciclistes agraeixen. Ara és d’esperar que els conductors que pugen a la Mutua per treballar en la producció de TV 3 entenguin que la ruta és, habitualment, territori ciclista, i circulin amb la precaució necessària. A la carretera i als camins, tothom hi cap si condueix amb cura i respecta sempre el més dèbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada