20/12/12

Hi cabem tots, prou morts!

El Club Esportiu Lataca de Collbató (Baix Llobregat), organitzador de La Portals, volta a Montserrat en BTT, fa una crida a tots els usuaris de la bicicleta a concentrar-se diumenge 16 per exigir que s’acabi d’una vegada amb les morts de ciclistes atropellats per vehicles de motor. 
Fins quan haurem de veure aquestes imatges als Telenotícies?
El manifest del Club Esportiu Lataca diu: “El passat dia 16 de desembre ens despertava una noticia fatal: La mort d’un altre ciclista, víctima una vegada més de la falta de respecte. A l’Iñaki Lejarreta li varen treure la vida mentre entrenava a Durango amb la seva bicicleta.
Aquests accidents malauradament passen massa sovint encara. En aquest cas va ser un biker de reconegut prestigi mundial, d’una família que és referència al món del ciclisme, els Lejarreta (fill d'Ismael i nebot de Marino), però també han perdut la vida en la carretera molts altres ciclistes més anònims: podrien ser Pere, Ramon, Josep, Maria, Eduard, Oriol, Rosa, Robert.., perquè qualsevol d’aquests podíem haver estat un de nosaltres i és per això que des del Club Esportiu Lataca avui, per indicació del Servei Català de Trànsit, hem demanat autorització als Mossos d’Esquadra per fer un recorregut reivindicatiu pacífic i en bicicleta aquest diumenge dia 23 de desembre des de Collbató.”
Sortida de Collbató: Pista esportiva coberta – Avinguda Centenari, s/n
Hora de sortida: 9:30 hores.
Recorregut: Collbató, B-112, Aeri, Olesa, Esparreguera, Collbató.
Hora d’arribada: 11:30 hores aproximadament a la Pista coberta.
Aquesta és una concentració on cadascú hi anirà voluntàriament. Convençuts per la causa, la marxa es farà tots agrupats al ritme que marquin els Mossos d’Esquadra.
Tot el recorregut serà per carretera i es podrà fer amb bicicleta de carretera, btt, passeig, etc.
Comptem amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i de l’Ajuntament de Collbató.
Us animem a venir i a fer, una vegada més, aquesta tasca de prendre consciència per compartir l’espai, perquè:  Hi cabem tots, prou morts!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada