4/4/13

Paul Fuster fa una gira de concerts en bicicleta

Paul Fuster i la seva bici, apunt per a la gira
El cantant nord-americà d'origen català Paul Fuster fusiona la seva passió per les bicicletes amb la música. Així, avui arrenca una gira en la que té la intenció de tocar seixanta dies seguits per tots els racons de Catalunya i del País Valencià, pedalant de dia, amb una bici que ha construït amb les seves pròpies mans en el més pur estil de bicicleta de càrrega com les que es fabriquen a Christiania (Dinamarca), i actuant de nit acompanyat d'una guitarra i un amplificador també fabricants per ell.
Amb aquesta gira, que servirà per presentar els temes del seu proper disc, que està acabant de compondre i enregistrar després de publicar l’any passat 'Repte' (Chesapik, 2012), Fuster vol demostrar que un estil de vida sostenible i alternatiu al capitalisme consumista es pot compaginar amb l’activitat musical professional. Paul Fuster sol difondre la seva obra allunyant de les promocions musicals convencionals.
La ruta ciclista i els concerts arrenquen a Cardona, d'on són les arrels familiars del músic, i cada etapa tindrà entre 15 i 60 quilòmetres. Els pròxims dies te previst actuar a Gironella, Torelló, Olot, Colera, La Bisbal D’Empordà, Sant Esteve de Llèmana i Banyoles.
Per a conèixer l ‘agenda definitiva de la gira de Paul Fuster aneu al web: http://www.chesapik.com/paulfuster/gira2013/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada