7/3/13

Ciao Pirla! L’adéu al pare, pedalant i amb música

A mig en registrar el nou disc del seu grup, Delafé y las Flores Azules, va morir el pare d’Angelo d’Aniello. Desolat per la pèrdua, el músic, molt afeccionat al ciclisme, va pedalar 1369 quilòmetres, des de Barcelona fins el llac Como, a la Llombardia, per dipositar les cendres del seu progenitor.


En aquest viatge iniciàtic a la recerca de l’assossec perdut per a poder seguir creant, van acompanyar a d’Aniello ciclistes com Joaquim Rodríguez, Joan Antoni Hermida o Alejandro Valverde. Delafé és un grup que agrada a molts ciclistes, sense anar més lluny era el grup preferit del desaparegut Xavi Tondo, tal i com ell mateix havia manifestat diverses vegades.
També van acompanyar D’Aniello un equip de rodatge, que ha elaborat la pel·lícula documental ‘Ciao Pirla!’, de 75 minuts de durada, que ahir es va preestrenar als Verdi i a la sala Apolo. El film acull també les cançons del darrer treball del grup: ‘De ti sin mi’, que sortirà al mercat el proper dia 12. El documental, impulsat per l’agència Bakery Group inclou un projecte social, doncs tots els diners que es recullin aniran destinats a l’ONG Pallapupas.

Vegeu el trailer del documental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada